Ένα πίτμπουλ ξέφυγε από αυλή σπιτιού και επιτέθηκε σε αδέσποτο στο χωριό Δοκίμι του Αγρινίου. Γενναία ηλικιωμένη προστάτευσε τον άλλο σκύλο.
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δοκίμι Αγρινίου όταν πίτμπουλ που φαίνεται ότι το έσκασε από σπίτι, επιτέθηκε και δάγκωσε άγρια αδέσποτο σκύλο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πίτμπουλ που φαίνεται ότι έφυγε από αυλή σπιτιού περιφερόταν στο Δοκίμι όταν αντίκρυσε τον αδέσποτο σκύλο, στον οποίο επιτέθηκε και κατάφερε να τον στριμώξει σε αυλή σπιτιού στο οποίο διαμένει ηλικιωμένη γυναίκα.
Η γυναίκα άρπαξε ένα σκουπόξυλο και με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας προσπάθησε να βγάλει το αδέσποτο από τα δόντια του αγριεμένου πίτμπουλ.
Τελικά παρενέβησαν και άλλοι περίοικοι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν τα δύο σκυλιά, όμως το αδέσποτο έχει τραυματιστεί σοβαρά και θα παραλειφθεί από κτηνίατρο του Δήμου Αγρινίου που ενημερώθηκε για το περιστατικό.
Στο σημείο έφτασε και ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που το απομάκρυνε, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία, όμως θα πρέπει να υπάρξει πρώτα καταγγελία από τον Δήμο Αγρινίου που είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα, για να κινηθεί η όποια διαδικασία.